Távozik a veszprémi kézicsapat vezetőedzője

Momir Ilics vezetőedző és Gulyás Péter edző is távozik a Telekom Veszprém kézilabdacsapatától, utóbbi visszatér a klub utánpótlásába.

Nem hosszabbítja meg Momir Ilics vezetőedző és Gulyás Péter edző szerződését sem a Telekom Veszprém – jelentette be a klub honlapja. Gulyás marad a Veszprém kötelékében, és ismét az utánpótlásban kap szerepet a csapat bejelentése szerint.

Mindig nehéz egy vezető életében ilyen döntést meghozni, de a jelenlegi helyzetben ezt meg kellett tennünk a klub érdekében.

– nyilatkozta Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. nemrég kinevezett vezérigazgatója. Ilics és Gulyás 2021 nyarán írt alá a csapathoz, a három szezon alatt három Magyar Kupát, két bajnoki címet és két SEHA ligát nyertek. Mind Ilics, mind Gulyás korábban játékosként is szerepelt a Veszprémnél, előbbi 2013 és 2019, utóbbi 2000 és 2017 között.

Ilicsék utódja a Barcelonával háromszoros BL-győztes Xavi Pascual lehet a román Fanatik szerint. Pascual a Dinamo Bukaresttől érkezhet Veszprémbe, távozását múlt héten jelentette be.

Írta a HVG