Magyar Péter is úton van az Eb-re, és tippjátékot hirdetett a szimpatizánsai között

Nem csak Orbán Viktor lesz ott a magyar politikusok közül Németországban.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

Azok után, hogy péntek délután Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Budapesten találkozott Manfred Weberrel, az Európai Néppárt elnökével és frakcióvezetőjével, hogy az együttműködésről tárgyaljanak, útnak indult Németországba, hogy a helyszínen tekintse meg a magyar labdarúgó-válogatott szombati, Svájc elleni mérkőzését.

„Irány Németország, hajrá, magyarok!” – írta Facebook-posztjához Magyar.

Magyar egyébként a posztja alatti kommentszekcióban tippjátékot hirdetett a szimpatizánsai között, amelyen az első három helyezettet megjutalmazzák. Azt, hogy mivel, nem részletezte.

Péter Magyar

Irány Németország, hajrá, magyarok!❤️🤍💚

Orbán Viktor miniszterelnök is posztolt róla, hogy a Kossuth rádiós csevegése után Németország felé vette az irányt. A kormányfő a Karmelita kolostortól indult, egy „Hungary” feliratú, piros-fehér-zöld sállal vágott neki a hosszú útnak, a németeket pedig befenyítette.

Írta a HVG