Nyáron ismét klubot válthat a magyar válogatott középpályása – sajtóhír

Szigetországi sajtóhírek szerint biztosra vehető, hogy a jelenleg kölcsönben szereplő magyar válogatott játékos a következő idényt új csapatban fogja kezdeni…

(Photo by MI News/NurPhoto via Getty Images)

A The Guardian információi szerint a tavasszal az angol harmadosztályú Barnsley-tól kölcsönben a másodosztályú Sunderlandben szereplő Callum Styles a nyáron ismét klubot válthat, ugyanis a Championship több csapata is érdeklődik iránta.

A 24 éves védekező középpályás 2018 óta jelenlegi kenyéradója alkalmazásában áll, azóta kizárólag kölcsönben hagyta el az együttest. Styles a 2022-2023-as idényt a másodosztályú Millwall soraiban töltötte, de mivel magasabb osztályban nem talált csapatot magának, így visszatért a Barnsley-hoz. A legutóbbi idényben ősszel 20 tétmérkőzés alatt három gólt és két gólpasszt regisztrált a csapat színeiben, majd januártól a “fekete macskák” soraiban szerepelt, ahol 12 meccsen jutott szóhoz.

A magyar felmenőkkel is rendelkező labdarúgó 2022-ben mutatkozott be a magyar válogatottban, azóta 21 mérkőzésen lépett pályára a címeres mezben és Marco Rossi Eb-keretének is tagja.

fociclub