Kitört a Fociláz, hamarosan indul az Európa-bajnokság!

2024. június 10. és 23. között az Eb-ről szól minden a SPAR-ban: 5 ezer forint feletti vásárlás esetén sorsjegyet kaphatsz és mindenképpen nyerhetsz.

2024-ben június vitán felül a foci hónapja: lesz kiért izgulni, hiszen a tornán Magyarország is ott van a mezőny 24 csapata között. Szoboszlaiék a házigazda Németország mellett Skóciával, valamint Svájccal mérkőznek a csoportkörben, és remélhetőleg sikerül a továbbjutás!

Az Európa-bajnoksághoz kapcsolódóan a SPAR-üzletekben 2024. június 10-től indul a Fociláz promóció. Töltsd fel készleteid június 23-ig, és minden 5 ezer forint értékű vásárlásod mellé sorsjegyet kapsz a SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR market és SPAR partner üzletekben!

Az élelmiszerlánc nem kevesebb, mint 3 millió sorsjegyet gyártott le és ezek mindegyikével nyerhetsz is. Az ajándéktermékekre váltható kuponok mellett például 20%-os kedvezményre jogosító Joker kuponhoz is hozzájuthatsz, amelyeket 2024. június 15. és június 30. között válthatsz be a SPAR-üzletekben.

Az egyedi azonosítóval ellátott kuponodon található kódot pedig feltöltheted a nyeremenyjatek.spar.hu oldalra, ahol SuperShop pontok vagy szuper tárgynyeremények várnak. Egyebek mellett hivatalos magyar mezt, Adidas EURO24 focilabdát, UEFA 2024 plüss kabalafigurát, magyar szurkolói sálat, pólót, hátizsákot, tornazsákot, különböző TrollFoci pólókat és sapkákat, EURO24 ajándékcsomagot, valamint televíziót, grillezőt, vagy elektromos rollert nyerhetsz.

SPAR Magyarország

A promócióról minden fontos információt megtalálsz 2024. június 10-től a nyeremenyjatek.spar.hu weboldalon.

Írta a HVG