Külföldön váltott csapatot a magyar válogatott játékosa – HIVATALOS

A Wolverhampton Wandererstől való távozását követően a magyar válogatott jobbhátvédje új csapathoz szerződött…

Az osztrák Rapid Wien együttese hároméves szerződést kötött a legutóbb a Wolves-tól kölcsönben a svájci első osztályú Servette csapatát erősítő Bolla Bendegúzzal.

A 24 éves játékos 2021-ben a Fehérvártól szerződött az angol csapathoz, azonban egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a Wolves színeiben. Bolla az elmúlt három szezonban Svájcban futballozott, miután két évet a Grasshoppers, a legutóbbi kiírást pedig a Servette alkalmazásában töltötte kölcsönben.

A 16-szoros magyar válogatott játékos eredményes idényen van túl, hiszen a 2023-2024-es évadban 41 mérkőzésen öt-öt gól és gólpassz került a neve mellé, miközben svájci kupagyőztes lett csapatával.

“A Rapid képviselőivel folytatott első beszélgetés óta egyértelmű volt számomra, hogy meg akarom tenni ezt a lépést, mert egy nagy klubban játszhatok. Nagyon várom, hogy megismerhessem a csapattársaimat, edzőimet, a Rapid-szurkolókat. Nagy célom, hogy hozzájárulkan a klub sikeres jövőjéhez” – fogalmazott Bolla az új csapata honlapjának adott interjúban.

fociclub