Először dolgozott együtt Geszti Péter és Péterfy Bori, ez lett az eredménye

Péterfy Bori szerelemből gyilkol a Beléd szerettem. Ez van. című, Geszti Péterrel közös dal klipjében.

“Van az úgy, hogy a szerelem tússzá tesz bennünket. Boldog foglya leszünk egy embernek, mert miközben érezzük a kiszolgáltatottságot, mégis szimpátiát, sőt szerelmet érzünk rabtartónk iránt. Ennek a Stockholm-szindróma jellegű érzelmi helyzetnek a fonákságáról és abszurditásáról szól ez a friss és vidám popdal” – olvasható a Beléd szerettem. Ez van. című szám sajtóközleményében.

A dal Geszti Péter és Péterfy Bori közös előadásában szólal meg, és Geszti nemcsak énekel, de rappel is a számban. A Bartalos Jenő, Geszti Péter és Kosztyu János által írt szerzeményhez LeHo Legacy rendezett videoklipet, amelyben a Geszti és Péterfy által megformált karakterek vetélytársaikat teszik el láb alól, hogy a végén egymáséi lehessenek.

Geszti Péter x Péterfy Bori: BELÉD SZERETTEM. EZ VAN. (Official Video)

Az őrült szerelemnek semmi sem állja útját! Legalábbis abban a vadonatúj, őrült duettben, melyben a mainstream rapper és az underground díva egymásra találnak. Igaz, ehhez előbb el kell tenniük láb alól a vetélytársaikat. Killer love! Summertime! Smash hit! * Kövesd Geszti Pétert! Youtube, instagram, facebook, tiktok.* https://www.youtube.com/@GesztiPeterOfficialChannel https://www.instagram.com/geszti.official https://www.facebook.com/gesztipeter https://www.tiktok.com/@gesztipeter * * * * BELÉD SZERETTEM.

“Nagyon örülök, hogy Borival közös dal született, mert mindig is bírtam az ő női karakterét, ami egyszerre vampos, szexi, pimasz és mégis érzékeny. Még sosem dolgoztunk együtt, talán épp azért, mert annyira más utakon jártunk a zenében és a színházban” – fogalmazott a közös munkáról a Rapülők és a Jazz+Az idén a 60. születésnapját ünneplő előadója.

Péterfy Bori hozzátette, hogy neki is lehet “egy kis Stockholm-szindrómája”, mert ő is nehezen enged el egyes dolgokat az életében.

HVG