Egymilliárd forinttal megtömött busszal járja az országot a Megoldás Mozgalom

Minden héten egymillió forint készpénzzel lepik meg szavazóikat.

Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom (MEMO) EP-listavezetője többek között olyan videókkal kampányol, ahol arra buzdítja az embereket, hogy a sikert manifesztációval lehet bevonzani. „Gyere el, csukd be a szemedet és képzeld azt, hogy ez az 1 milliárd a tiéd. A te sikered, a te vállalkozásod, a te osztalékod” – csábítja a szavazópolgárokat. Nem is beszél teljesen a levegőbe, ugyanis amint azt az RTL Híradó is bemutatta, a politikus egymilliárd forinttal megtömött buszokkal járja az országot.

Van is miből pénzt buszoztatni, hiszen Magyarország egyik leggazdagabb embere Gattyán György nevéhez köthető a Megoldás Mozgalom, ahol a vagyonon túl, Huszár szerint „mandátumot is lehet manifesztálni”. Huszár Viktor egyébként többek között a teqball egyik ötletgazdája, üzletember és közgazdász. Mégis azt gondolja, hogy talán lenne nála alkalmasabb ember is, egyelőre azonban azért ő lett a MEMO EP-listavezetője, mert szervezete így látta jónak.

A pénzzel teli busszal járja az országot, és olyan településeken osztaná szét az egymilliárd forintot, ahol a párt polgármester-jelöltje nyer. Az első egymillió forint készpénzt, egy „BIZALOM” feliratú aktatáskában már át is adták Hajdúszoboszlón. A koffer ezer forintosokban tartalmazta az összeget, amit a szerencsés nyertes család rezsire fog költeni. „Én azt hittem valami ajándékutalványt kapok”- mondja nevetve a hajdúszoboszlói családapa, majd kezet ráznak Huszár Viktorral, aki már pattan is vissza a Milliárdos Buszra. Tervei szerint minden héten meglepnek valakit egymillió forinttal, és ehhez csak regisztrálni kell mozgalmuk oldalán.

HVG