Két játékosával is szerződést hosszabbított a Brighton & Hove Albion – HIVATALOS

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton & Hove Albion csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy két játékosával is szerződést hosszabbított. 

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

A Brighton megerősítette, hogy Danny Welbeck 2026 júniusáig szóló új, kétéves szerződést írt alá, míg James Milner egy újabb szezonnal hosszabbított.

A 33 éves korábbi Manchester United-, Arsenal– és angol válogatott csatár az idei szezonban 35 fellépésen 6 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve, miután október és december között két hónapot kihagyott combizomsérülés miatt. Ezzel azóta, hogy 2020 októberében ingyen csatlakozott a Watfordtól a Brightonhoz, 123 mérkőzésen összesen 25 gólt szerzett. Welbeck új szerződése egybeesik a 36 éves korábbi angol csapattárs, Adam Lallana bejelentésével, aki négy év után a szezon végén távozik a Brightontól. 

Milner tavaly nyáron igazolt ingyen a Sirályokhoz a Liverpooltól, és azóta minden sorozatot figyelembe véve 20 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken két gólpasszt is kiosztott.

“Nagyon örülök Jamesnek és Dannynek, hiszen mindketten megérdemlik ezt a hosszabbítást”

– nyilatkozta Roberto De Zerbi vezetőedző így nyilatkozott:

“A kvalitásaik labdarúgóként és egyéniségként is egyértelműek mindenki számára, ezért ez nagyon jó hír számunkra. Mindketten nagyon fontosak a klub számára a pályán és azon kívül is, és azzal, hogy Adam Lallana távozik tőlünk, a következő szezonban még fontosabbá válnak.”

fociclub