Katalin hercegnét így szólítja Vilmos herceg, ha összevesznek

Katalin hercegnét így szólítja Vilmos herceg, ha összevesznek

Tom Quinn királyi szakértő a brit család életét feldolgozó, legújabb kötetében arról ír, hogy az általános vélekedésekkel ellentétben a walesi hercegi pár hétköznapjai nem mindig mesébe illőek.
Náluk is előfordulnak veszekedések, és ilyenkor nem kímélik egymást.

Katalin hercegné a higgadtabb.

A megszerzett információk állítólag a palota személyzetétől és a bennfentesektől származnak. Tom Quinn elárulta, hogy a veszekedések során gyakran sértéseket is egymás fejéhez vágnak.

Véleménye szerint ez érthető is, hiszen bár mindketten nyugodt embernek tűnnek, hatalmas frusztrációt okoz számukra, hogy a palota személyzete folyamatosan körülveszi őket.

A királyi családban használatos becenevek közül több is nyilvánosságra került korábban, Katalin hercegné is visel néhányat, amelyeket nagyrészt Vilmos herceg használ. A veszekedések során azonban „kedvesemnek” szólítja a feleségét, amellyel alapvetően nincs is baj, ám a hangsúly sokszor vészjósló.

A közeli források szerint minden azon múlik, hogy ilyenkor megváltozik-e Vilmos herceg hanghordozása. Ha igen, akkor már mindenki sejti, hogy nagy vita kezdődik.

Tom Quinn azt is megosztotta az olvasóival, hogy Vilmos herceg sokszor forrófejű, ám Katalin hercegnének végül mindig sikerül megbékítenie, így a kapcsolatuk alapvetően harmonikusnak mondható.

Írta a Magyar Hírlap