Az 56 éves Nicole Kidman fehérneműben pózolt, így még sosem láttuk + VIDEÓ

Az 56 éves Nicole Kidman fehérneműben pózolt, így még sosem láttuk + VIDEÓ

Az 56 éves színésznő elképesztő formában van, miközben a karrierje valósággal döbörög. Tavaly is több filmben szerepelt, jelenleg is forgat, a következő években szintén nagyon sok produkcióban láthatjuk majd. Nicole tele van energiával, amit a Vogue Australia címlapján is bebizonyított.

Objektum doboz

Nicole Kidman szexi fehérneműbe bújt a fotósorozat kedvéért, a címlapon fekete csipkés melltartót, piros szoknyát és napszemüveget visel. A szett már eleve nagyon extravagáns, arról nem is beszélve, hogy a színésznőnek egy kígyót tettek a nyakába.

A többi képen is nagyon dögös szetteket visel, a fehérneműk pont eleget mutatnak ahhoz, hogy megvillantsa az izmost testét. Nicole Kidman 56 évesen is elképesztő formában van, izmos, szálkás az alakja, nagy valószínűséggel odafigyel az étkezésére, és rendszeresen sportol. A képek egyébként sokakat megleptek, hiszen a fotós megragadta Nicole vadabb oldalát, olyan, mintha egy valódi rocksztár lenne.

Objektum doboz

Ez a vadság nem áll messze a színésznőtől, erről ő maga mesélt az interjúban. Elárulta, hogy tiniként kifejezetten lázadó volt, sok dolgot ki akart próbálni, vágyott a szabadságra, emiatt gyakori volt, hogy beszökött különféle szórakozóhelyekre.

Írta a Magyar Hírlap