Nem erre vágyott az egykori lottómilliomos

Nem erre vágyott az egykori lottómilliomos

Véget ért a házassága, és mindent elveszített az a férfi, aki még 1995-ben nyerte meg a lottó főnyereményét – olvasható a borsonline.hu oldalán.

Az egykori régiségkereskedő, Mike Antonucci összesen 2,8 millió angol fontot, azaz több mint 1,2 milliárd forintot vihetett haza, ami akkoriban óriási összegnek számított. Azonnal otthagyta a munkáját, és féktelen költekezésbe kezdett. Bejárta az egész világot, és a Bahamákon feleségül vette a nála 28 évvel fiatalabb Kelly Arkins toplessmodellt. Mike ezután 4500 fontért (1,9 millió forint) új melleket csináltatott a 22 éves feleségének, ám mindössze 12 hétig élvezhette azokat. A házasságuk ugyanis három hónapig tartott.

„Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy működjenek a dolgok. Nem tudom, mi romlott el” – fogalmazott korábban a lottónyertes, akinek ezután a méregdrága sportautók és jachtok vásárlásában és a luxus nyaralásokban merült ki az élete. Emellett egy masszázsszalonba, egy éjszakai klubba és egy kocsmába fektette pénzét.

Azonban ezt az életszínvonalat csak egy évtizedig tudta fenntartani. Vállalkozásai sorra csődöt mondtak. Legutóbbi hír róla, hogy bútorszállítóként dolgozik, és napról napra él – írja a The Sun nyomán a borsonline.hu.

Írta a Magyar Hírlap