Julia Roberts elárulta, miért nem vállalt soha meztelen jelenetet egyik filmjében sem

Julia Roberts elárulta, miért nem vállalt soha meztelen jelenetet egyik filmjében sem

Julia Roberts szándékosan nem vállalt meztelen jelenetet.

Az 56 éves színésznő most először szerepel a British Vogue címlapján. A magazinhoz készült róla egy izgalmas fotósorozat, emellett egy beszélgetés is olvasható a lapban, ebben többek között arról is mesél Julia, hogy miért nem vállalt meztelen jelenetet.

Julia a 35 éves pályafutása során egyszer sem vetkőzött le, így őt tényleg senki sem láthatta hiányos ruhában, vagy meztelenül a vásznon. A színésznő elárulta, hogy ehhez a Micsoda nő! forgatásán is ragaszkodott, ezért a karaktere egyik jelenetben sem vetkőzött le teljesen. A sztár most az interjúban el is árulta az okát.

„Nem akarom kritizálni mások döntéseit, de azt, hogy ne vegyem le a ruháimat egy filmben, vagy legyek fizikailag sebezhető, azt hiszem, magamnak választom.”

A színésznő elárulta, hogy ezen az elképzelésén a jövőben sem szeretne változtatni, így biztosan nem vállal majd meztelen jeleneteket. Viccesen megjegyezte az interjúban, hogy lehet az álláspontja annak köszönhető, hogy távoli rokonságban áll Gloria Steinem feminista íróval.

Írta a Magyar Hírlap