A legmenőbb új kötöttárutrend

A legmenőbb új kötöttárutrend

Kaufmann Angéla
2024. január 12. péntek. 4:33

A következő ruhadarab, amelyik „csúnya” bánásmódban részesül, az a kedvenc téli rétegezhető darabunk, a pulóver. Ha ön is szeret részt venni a csúnya pulóverpartikban az ünnepi szezonban, és azon töpreng, hogyan tudná magáévá tenni ezt a retró hangulatot egész évben, ez a trend önnek szól! Előtte pedig tudjon meg mindent arról, hogy miért a csúnya pulóverek a legmenőbb kötöttárutrend jelenleg.

A trendről

Valószínűleg látott már „csúnya” pulóvereket, mivel az ünnepi partik népszerű kiegészítőjévé váltak a különféle rikító árnyalatokkal. A csúnya pulóverek azonban egyre népszerűbbek az egész éves viseletben, olyan trendekkel, mint a nagymamás stílus, vagy a korai 2000-es évek. A turkálás magyarázhatja a csúnya pulóverek terjedését is, hiszen az emberek egyre több százaléka jár használtruha-boltokba, egyedi, szórakoztató darabokat keresve, és büszkén viselik kincseiket.

Így viseljük

Vaskos és komfortos

A kényelem a csúnya pulóverek trendjének egyik mozgatórugója, és minél terjedelmesebb egy darab, annál jobb, ha melegen szeretnénk maradni a hideg hónapokban. Szeretjük a hangulatos, vaskos kötéseket, sőt a pulóverruhákat is, amelyek maximális meleget biztosítanak, és remekül illeszkednek a többi téli kedvenchez.

Nyári tábor

A nyári tábor és túrázás ihlette pulóverek általában vintage pulóverek, amelyek a szabadban eltöltött látványt idézik. Vidám színekkel és retró mintákkal megspékelve, hogy melegen tartsák a hétvégi kalandokat. Viseljük bakanccsal, kényelmes edzőcipővel.

Giccses nagyi

Természetesen nem lehet cikkünk a csúnya pulóverekről anélkül, hogy ne beszéljünk a giccses minták térnyeréséről. A giccses pulóverek szórakoztatóak, mert megmutatják a személyiségét, és egy egyszerű farmert vagy szoknyát rögtön trendi szetté varázsolnak. Nem számít, milyen dizájnt választ, a kulcs itt az, hogy jól érezze magát benne.

Tengerparti elegancia

A trend talán legelegánsabb megközelítése, mely a szeles tengerparti hangulatot idézi. Csíkos kötött pulóverek és földszínek – barna, bézs – mind tökéletesen beleillenek a stílusba. Párosítsuk elegáns kiegészítőkkel.

Írta a Magyar Hírlap