Meztelenül berontott a horgászboltba, majd fejest ugrott az akváriumba + VIDEÓ

Meztelenül berontott a horgászboltba, majd fejest ugrott az akváriumba + VIDEÓ

Őrizetbe vette az alabamai rendőrség azt a férfi, aki január 4-én, csütörtök este meztelenül beugrott a leeds-i Bass Pro Shop horgászbolt hatalmas akváriumába – írja az al.com alapján az rtl.hu.

Az incidens a zárás környékén történt, a mentális problémákkal küzdő 42 éves férfi pedig a helyi kórházba indult kezelésre.

A kórház helyett azonban a horgász- és vadászáruház parkolójába hajtott, ahol egy oszlopnak csapódott autójával.

A karambol után kiszállt az összetört kocsiból, levette a ruháit, berohant a boltba és beugrott az akváriumba.

Objektum doboz

A szemtanúk által készített videókon az látható, hogy a férfi bombát ugrott az akváriumba, majd amikor két leedsi rendőr elkezdett felmenni a lépcsőn, a férfi kiszállt a vízből, kiabált valamit a rendőröknek, majd egy fejessel visszaugrott a vízbe.

Ezután továbbra is kiabált valamit. Végül átkapaszkodott az akvárium oldalán, lezuhant a betonpadlóra, és eszméletlenül elterült.

A rendőrök megbilincselték a férfit, aki erre magához tért és ellenkezni kezdett. Valaki letakarta egy takaróval, miközben a rendőrök kivitték az üzletből.

Objektum doboz

A férfit elmeorvosi kivizsgálásra kórházba szállították, majd a St. Clair megyei börtönben helyezték vizsgálati fogságba.

A börtöniratok szerint a sterretti George Owenst egyebek mellett szeméremsértéssel, garázdasággal, rendőr elleni erőszakkal vádolják.

Írta a Magyar Hírlap