Bill Clinton és a két Bush is szerepel Jeffrey Epstein listáján

Bill Clinton és a két Bush is szerepel Jeffrey Epstein listáján

Az „Epstein-archívum” aktáiból Boris Johnson, András brit herceg, Glenn Dubin milliárdos, David Copperfield illuzionista, Lex Wexner, a Limited Brands alapítója és a Victoria’s Secret korábbi vezérigazgatója, Harvey Weinstein producer mellett előkerültek Bill Clinton (azzal a megjegyzéssel, hogy a nagyon kicsi lányokat szereti), idősebb és ifjabb George Bush, Lindsey Graham, Mark Zuckerberg, számos hollywoodi sztár, vezető tudós (mint például Stephen Hawking), modell és a divatipar különböző képviselőinek nevei.

A dokumentumokból az is kiderül, hogy Donald Trump nem járt az orgiáknak, légyottoknak helyet adó szigeten vagy Epstein partijain, és nem vett részt kiskorúakkal folytatott szexben.

Mint ismert, Jeffrey Epstein létrehozott egy hálózatot, amely lehetővé tette számára, hogy másokkal együtt szexuálisan kizsákmányoljon lányokat, köztük egészen fiatalokat, 14 éveseket is. 2019. július 6-án vették őrizetbe New Yorkban, és ugyanezen év augusztusában egy börtöncellában állítólag öngyilkosságot követett el.

2020. augusztus 12-én az FBI átkutatta a Virgin-szigeteken lévő St. James szigetet, amely a milliárdos tulajdonában volt. Kiderült, hogy rendszeresen utaztattak oda tizenéves lányokat Epstein prominens vendégeinek szórakoztatására. A férfi számos feljegyzést, és több mint 4000 oldalnyi tanúvallomást hagyott hátra arról, hogy kik jártak a partijaira.

Ennek az anyagnak egyelőre csak egy része került nyilvánosságra.

„Készüljetek fel a káoszra” – figyelmeztettek a kiadók.

Írta a Magyar Hírlap