Biztonsági őrt próbált agyonverni a vásárló – VIDEÓ

Egy feltételezett bolti tolvaj rátámadt a biztonsági őrre és több ott dolgozóra is. Az illető nem válogatott az eszközökben, és megállítani is igen nehezen sikerült.

Az akciófilmbe illő jelenet még csütörtökön este 18 óra 30 perckor történt a portsmouthi Frattonban. Az esetről videó is készült, amely felkerült a YouTube-ra. A férfi először többször nekiment az egyik ott dolgozónak gyümölcs- és zöldség részlegen.

Azonban az indulatok ezután még jobban elfajultak, és a tolvaj rátámadt a bolt biztonsági őrére és közben a következőt üvöltötte neki:

„Ki a hülye, ki a k***szott hülye?”

Az illető először hagymával kezdte el dobálni a biztonsági őrt, majd a keze ügyébe akadt egy sörösláda, és azt is ráhajította a riadt vásárlók szeme láttára. Ezt követően már az ott dolgozók közül is többen odarohantak, hogy megvédjék kollégájukat, de a férfi csak nem akart leállni. Végül a tolvaj őrjöngésének egy vásárló vetett véget, aki a padlóra birkózta a férfit.

A feldühödött vásárlót végül felállították, majd elviharzott. A rendőrség időközben közölte, hogy egy férfit letartóztattak bolti lopás valamint súlyos testi sértés gyanújával – számol be róla a Mirror.

A videó ITT tekinthető meg.

Írta a Magyar Hírlap