Ismerjük meg a hajgyógyászat tudományát!

Ismerjük meg a hajgyógyászat tudományát!

A TurboHair Medical szolgáltatásainak széles kínálata minden hajjal kapcsolatos problémára nyújt valamilyen megoldást.

A dús haj valóban az egészség szimbóluma?

Senkit nem hallottunk még azon panaszkodni, hogy egy kicsit ritkább hajat szeretne. Ellenben a kopaszodás kihívásaival szembesülő személyek többnyire áhítoznak a dús hajkoronáért. A hajbeültetés előtte utána fotók a magukért beszélnek. 

A sűrű hajhoz azonnal az egészséget, a fittséget és a fiatalságot párosítjuk. Van is igazság benne, a hajhullás általában nem csak úgy jön, valamilyen kiváltó tényezőt tetten lehet érni.

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy ismeretlen maradjon számára a hajritkulás jelensége. Korunk előrehaladtával egyre nagyobb eséllyel jön szembe valamilyen kellemetlen tünet (pl.: viszket a fejbőrünk vagy zsírosodik a hajunk).

httpsturbohair.hu - 2023 december - Cikk2

Ahhoz, hogy hatékonyan vegyük fel a harcot, meg kell találnunk a jelenség eredetét, és azt személyre szabott kezeléssel kell orvosolni.

Mi pontosan a hajgyógyászat?

A hajgyógyászat a bőrgyógyászattal áll rokonságban, meglehetősen új tudományról van szó. Lényege, hogy a haj nem önálló testrészként kerül vizsgálatra, hanem a teljes testtel mutatott összhatásra összpontosítanak. Számos esetben a szervezetünket ért állandó stressz vagy hormonális elváltozás okozza a tüneteket, ezek nagy biztonsággal állapíthatók meg a vizsgálat során.

A TurboHair Medical szakmai csapata (trichológusok) azért dolgozik, hogy ezeket az okokat a lehető leghamarabb kiszűrjék, így hajunk és egészségünk is köszönetet fog mondani.

A hajgyógyászati vizsgálat menete

A beavatkozásra kényelmesen, telefonon jelentkezhetünk be és kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb időpontot. Kellemes környezetben vázolhatjuk fel az általunk tapasztalt tüneteket. A szakember egy összeállított kérdéskör segítségével kap képet egészségügyi állapotunkról.

Ezután mikrokamerás vizsgálat következik, amely során kényelmes ülő testhelyzetben kell maradnunk. Így nem maradhat rejtve egyetlen apró részlet sem. Ha kíváncsiak vagyunk, nyomon követhetjük, ahogy a fejbőrünk 3-400-szoros nagyításban jelenik meg a képernyőn. 

A hajgyógyász a begyűjtött információk alapján szakmai véleményt állít ki hajunk és fejbőrünk állapotáról. Alapos elemzés után javaslatot tesz egy speciális kezelési eljárás elvégzésére, amely több frontról indítja meg a támadást:

– magas gyógynövénytartalmú termék otthoni alkalmazása,

– étkezési szokásaink, illetve életmódunk néhány, vagy több ponton történő megváltoztatása.

A teljes beavatkozás díja mindenkinek személyre szabottan kerül kialakításra, hiszen mindannyian különbözünk, így nem beszélhetünk általánosan nyerő receptről.

Fontos kiemelni, lényegében ez egy külön tudomány, a házi vizsgálatok és praktikák sokszor nem segítenek. A TurboHair Medical munkatársai célzottan foglalkoznak a problémát kiváltó okokkal.

formula.hu