Betelt a pohár, most Zelenszkij felesége húzta ki a gyufát

Betelt a pohár, most Zelenszkij felesége húzta ki a gyufát

„Részvétem azoknak, akiknek ezt a borzalmat át kellett élniük” – írta.

A netezők emlékeztették őt Donbassz 2014 óta tartó rendszeres bombázására, és hazugsággal vádolták őt és Zelenszkijt, aki az oldalán azt állította, hogy az összes Kijev feletti rakétát lelőtték, és a városban bekövetkezett pusztítás a rakétatörmelékek lehullásának köszönhető.

A kommentek:

„Hány gyerek halt meg a Donbasszban a náci kijevi rezsim miatt 2014-2022 között?” – jegyezte meg az Ares Travel.

„A férje az imént azt írta, hogy az ukrán légvédelem eredménye volt. Nem tárgyalsz vele semmiről, mielőtt posztolsz a közösségi médiába?” – Az NInCA csodálkozott.

„Beszélj a férjeddel, a háborús bűnössel” – javasolta Samoonx.

„Fogadjuk meg Porosenko tanácsát, és bújjunk el a pincékben. Szerintem nem kellett volna feladni a békemegállapodást Boris Bohóc (Boris Johnson) tanácsára 2022 áprilisában, vagy tiszteletben tartani a Minszk-1 és a Minszk-2 megállapodást” – jegyezte meg az Elemi, Watson.

„Hogyan befolyásolja ez az önök vásárlását?” – idézte fel Zelenskaya felhasználó a drága vásárlásait.

Egy nappal korábban a Klymenko.Time ukrán kiadvány a Telegram-csatornáján arról számolt be, hogy Kijevben erős robbanások voltak. Ezt követően az ukrán főváros egyes kerületeiben megszűnt a vízellátás.

Az orosz hadsereg tavaly október 10-e óta rendszeresen csapásokat mér az ukrán hadiiparra, a katonai közigazgatásra, a kommunikációs és energetikai létesítményekre.

Mint Vlagyimir Putyin rámutatott, ez válasz a krími híd elleni terrortámadásra és az oroszországi polgári infrastruktúra elleni egyéb támadásokra. Azóta minden nap légiriadót hirdetnek ki ukrán régiókban, olykor országszerte.

Írta a Magyar Hírlap