VASÁRNAP REGGEL – Barbra Streisand befejezte

VASÁRNAP REGGEL – Barbra Streisand befejezte

„Sok filmötletem volt, amit meg akartam csinálni, aztán ellustultam. Az volt a fejemben, hogy ó, igen, ehhez a filmhez meg kell csinálni az összes korhű ruhapróbát, a másikhoz meg Arkansasban kellene élnem, hogy megcsinálhassam. Nem is tudom. Bonyolult ez az egész, bonyolult vagyok én is. És lusta” – mondta a most 81 éves Barbra.

Objektum doboz

Az EGOT-győztes (Emmy-díj, Grammy-díj, Oscar-díj, Tony-díj) színésznő elmondta, hogy soha nem jutott volna el a múlt hónapban megjelent My Name Is Barbra című memoárja megírásához, ha több filmet forgatott volna.

Streisand korábban több olyan projektért is küzdött, amelyek soha nem láttak napvilágot, köztük a The Normal Heart, az Ilyenek voltunk című filmjének folytatása, valamint a Gypsy című musical filmadaptációja, amely a burleszk előadó-művésznő, Gypsy Rose Lee történetét mesélte volna el.

„Kicsit túlterhelt vagyok, és azt veszem észre, hogy ebben a szakmában nincs megállás. Az igazat megvallva, egy kicsit elegem van már magamból.”

Memoárja megjelenésével, amely szinte azonnal The New York Times bestsellere lett, Streisand azt reméli, hogy végre megpihenhet, és több időt tölthet férjével, James Brolinnal.

Írta a Magyar Hírlap