Halálra fagyott egy férfi, miután menedéket keresett a hideg éjszaka elől

Halálra fagyott egy férfi, miután menedéket keresett a hideg éjszaka elől

Angliában mínusz 10 fok körüli hőmérséklet volt csütörtök éjszaka, és sajnos áldozatot is követelt a szörnyű hideg. Egy hajléktalan férfi ugyanis úgy döntött, hogy a nagy hideget egy kocsi menedékében próbálja meg átvészelni. Az autó valószínűleg nem a sajátja volt, ugyanis nem tudta befűteni az utasteret és reggelre halálra fagyott a járműben. A környéken élők szerint korábban többször is próbáltak már segíteni a lakhatását elvesztett férfinak, de nem tudott hova menni. Reggel a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a megfagyott holttestet a kocsiból – számolt be a Bors.

A szemtanúk szerint azért bújhatott be ebbe az autóba a hajléktalan férfi, mert nemrég használták, és így még megpróbálta kihasználni, hogy fűtöttek a járműben.

A rendőrség péntek reggel lezárta a nottinghamshire-i utcát, ahol a tragédia történt és estig helyszíneltek. Idegenkezűségre okot adó dolgot ugyanis nem találtak – írták.

– A gondolataink a férfival és a családtagjaival, barátaival vannak ebben a nehéz időszakban – idézte a rendőrség szavait a The Sun.

Írta a Magyar Hírlap