Verekedés tört ki a Ryanair egyik gépén, véres jelenetek + VIDEÓ

Verekedés tört ki a Ryanair egyik gépén, véres jelenetek + VIDEÓ

Az esetről a The Sun számolt be: mint írják, a felvételen két nő látható a folyosó padlóján a Ryanair repülőgépének fedélzetén, a háttérben pedig a többi utas kiabálását és sikítozását lehet hallani. Az egyik nőnek vérzik az orra, miközben a másik nő egy, a videón nem látható utasra próbálja hárítani a felelősséget.

A Ryanair személyzete elborzadt az eseten: „Vér csöpög az orrából, és követeli, hogy nézzék meg a sérüléseit” – mondja az egyikük. Miközben egy, a felvételen nem látszódó nő azt üvölti: „Nem én voltam”. A vérző nő azonban visszaüvölt: „Ő volt, mert kövér ***-nek nevezted”.

A légitársaság közleménye szerint a spanyol szigeten leszálló járathoz kihívták a tenerifei rendőrséget. A Ryanair szóvivője elmondta: „A Bristolból Tenerifére tartó járat személyzete rendőri segítséget kért, amikor egy utas zavart keltően viselkedett a járaton. A gépet a tenerifei repülőtérre érkezéskor a helyi rendőrség fogadta, az utast pedig előállították. Innentől ez már a helyi rendőrség ügye.”

A videót ide kattintva tudja megtekinteni.

Nem ez az első hasonló incidens

Az év elején egy részeg apuka kapott pénzbüntetést, aki a fegyveres rendőrökkel is verekedett, miután a hétórás késést követően lerángatták őt a Ryanair gépéről. A 33 éves Darren Gill a párjával és kisfiával utazott, de egy bárban kezdett iszogatni, mikor is az eredetileg 13 órakor induló járatát törölték.

A részeg építőmunkás a Ryanair manchesteri járatának fedélzetén, amely Spanyolországba indult volna, az utaskísérő személyzetet heccelte. Mikor a fegyveres rendőrök megérkeztek, tántorogva és vontatottan beszélt: „Miért szállítottak le, nem is vagyok részeg” – mondta. A férfi ellenállt a letartóztatásnak, és fejjel nekiment egy acéloszlopnak is.

Írta a Magyar Hírlap