Gwyneth Paltrow karácsonyi listájának szupersztárja egy arany vibrátor

Gwyneth Paltrow karácsonyi listájának szupersztárja egy arany vibrátor

Gwyneth Paltrow cége, a Goop életmódmárka weboldalán megtalálható karácsonyi listáján szereplő termékeket különböző kategóriába sorolták be, ilyen például a wellness ajándékkalauz, a szerelmesek ajándékkalauza és az utazók ajándékkalauza.

A legnagyobb visszhangot, és kritikát azonban a „nevetséges, de fantasztikus ajándékok listája” váltotta ki. A listán szerepelt az Inez 24 karátos aranyból készült G-pont vibrátor, aminek ára 15 000 dollár (ötmillió forint). Feltettek ide egy kétezer dolláros (hétszázezer forintos) gongot és egy kétszáz dolláros (hetvenezer forintos) gongfelfedező workshopot is, ami segíthet a vásárlóknak megtalálni a tökéletes gongot egy gongmester személyes útmutatásával – írták.

Az egyik legdrágább ajándék a listán egy 39 500 dolláros (13 500 000 forint) éjszakai kaland a Fidzsi-szigetekhez tartozó Teknős sziget ökoüdülőhelyen. A sziget a kevés látogatószámáról, nyugodt és csendes légköréről, meleg vizéről és kiváló infrastruktúrájáról ismert.

Az eléggé különleges listát a Redditen is megosztották, ahol azok meglehetősen éles kritikákat kaptak. Sokan röviden csak elképesztően drága szarságoknak neveztéka Goop cég legújabb termékeit – írja a lap.

Írta a Magyar Hírlap