Menczer Tamás: Gyurcsány szerint nem a terroristáktól, a kutyapiszoktól kell félni

Menczer Tamás: Gyurcsány szerint nem a terroristáktól, a kutyapiszoktól kell félni

Menczer bejegyzésében kiemelte: a baloldal bukott miniszterelnöke kiváló érzékkel, nagy éleslátással és empátiával mindössze néhány nappal azután közölte, hogy nem kell félnünk a terroristáktól, hogy Franciaországban terroristák támadássorozatot hajtottak végre, több mint 120 embert megöltek, 89 embert pedig a Bataclan koncertteremben mészároltak le.

A külügyi államtitkár hozzátette, látjuk Nyugat-Európában, hogy ha a terroristák úgy döntenek, akkor uralják az utcákat, iskolákat és gyilkolnak, mészárolnak. Tudjuk, hogy a magyar határon a terroristák éles fegyverrel lőnek a határt védő rendőrökre és határvadászokra, és egyértelmű, hogy katonai rendben támadják folyamatosan a magyar határkerítést.

„De Gyurcsány Ferenc szerint a terroristáktól nem kell félni. A kutyapiszoktól kell” – fogalmazott. Hangsúlyozta, ha Gyurcsány Ferenc nem ismeri fel a terrorveszélyt, az baj. Ha felismeri, de mégis elvicceli, az még nagyobb baj. Nyilvánvaló, a magyarok biztonságát Gyurcsány Ferenc és a baloldal nem akarja megvédeni. Pedig manapság látjuk igazán, hogy a biztonság a legnagyobb érték.

Menczer megjegyezte, Orbán Viktor és a kormány időben ismerte fel a veszélyt, lépéseket tett, ezért áll a kerítés, ezért védik rendőrök és határvadászok az országot, és ezért hoztak létre szigorú törvényeket. „Ma Magyarország Európa legbiztonságosabb országa! A biztonságunkat nem adjuk, akármekkora nyomást helyeznek ránk, akárhogy támadnak bennünket Brüsszelből, Magyarországot a jövőben is meg fogjuk védeni!”

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap