Halálra gázolták a 7 éves fiút, miközben anyja a szeretőjével volt

Halálra gázolták a 7 éves fiút, miközben anyja a szeretőjével volt

Megbocsáthatatlan vétkével kell örökre együtt élnie egy édesanyának, akinek valószínűleg az igazságszolgáltatás sem fogja tudni soha enyhíteni a fájdalmát.

A mindössze 7 éves Malakyet az édesanyja hátrahagyott egy sötét és fűtetlen házban, amíg meglátogatta a szeretőjét. A kisgyermek miután ráunt a telefonnal való játékra, nem tudott magával mit kezdeni, ezért elhagyta a biztonságot nyújtó otthonát, úgy, hogy a bejárati ajtó zárva volt.

A 32 éves Mohsin Hussain taxisofőr az út rossz oldalán haladva elkaszálta Malakye Hallt, amivel a gyermek halálát okozta. Mivel a sofőr kannabisz hatása alatt vezetett, amikor elütötte a fiúcskát a bíróság kilenc év és kilenc hónap börtönbüntetésre ítélte. Amikor egy rendőr a halálos ütközés helyszínére érkezett, a fiúnál megtalálták a sérült telefont, és a nyomozás elvezette őket az anyához. Az is kiderült a nyomozás során, hogy a fiú nem sokkal azután hagyta el a házat, hogy a nő elment a szeretőjéhez.

Malakye családjának a szíve összetört a veszteség miatt. Úgy jellemezték a gyermeket, mint életük fényét és lelkét, valamint pimasz játszótársukat. Elmondták, hogy mindenki szerette és kedvelte, aki ismerte. Leírták, hogy mennyire hiányzik nekik, és hogy megfosztották őket a jövőjüktől…

– Hiányozni fog a születésnapjai megünnepléséről, a vezetői vizsgája letételéről, a diplomaosztójáról. Nem lehetünk majd jelen az esküvőjén, és akkor sem, amikor megszületnek a gyermekei – nyilatkozta Malakye családja, és még hozzátették: a halálához vezető tettek mérhetetlenül mélyen érintettek mindannyiukat.

A bíró szerint Malakye édesanyjának hanyagsága nem menti fel a gyermek halála alól.

Írta a Magyar Hírlap