John F. Kennedy lehetett Abraham Lincoln reinkarnációja – állítja az élő Nostradamus

John F. Kennedy lehetett Abraham Lincoln reinkarnációja – állítja az élő Nostradamus

A Daily Starnak John Fitzgerald Kennedy halála 60. évfordulóján (november 22-én) azt mondta, hogy párhuzamokat figyelt meg a két elnök meggyilkolása között. Ezek a hátborzongató egybeesések a reinkarnáció ciklusának megnyilvánulásai lehetnek – mondta.

Athos úgy véli, hogy mindkét merényletért ugyanazok az emberek felelősek, egy titkos szervezet, a Transzhistorikus Összeesküvők. Azt állította, hogy a csoport a hiedelmek fenntartásának és a fennálló rend megőrzésének szenteli magát.

Athos úgy véli, hogy a Transzhistorikus Összeesküvők mindkét elnök ellen hasonló okokból dolgoztak. Elmagyarázta: Kennedy erőfeszítései a jogok előmozdítása érdekében Lincoln rabszolgaság elleni harcának kortárs megtestesülése.

A látó szerint ez egy minta, ahol JFK és Lincoln hasonló halála egy ciklus vagy evolúciós folyamat, amely mindaddig fennmarad, amíg az emberiség nem tanul a történelemből.

A vezető megválasztása nem csupán egy döntés, hanem egy jelentős lépés az ország karmikus pályájának alakításában. Minden választás lehetőséget kínál arra, hogy előre vagy hátrafelé mozduljunk el ebben a ciklusban – mondta Athos, majd hozzátette, ez a 2024-es elnökválasztásra is hatással lesz.

A médium úgy véli, hogy a történelem hajlamos megismételni önmagát, és hogy minden egyes esemény úgy működik, mint a kirakós egy darabja, amelyet ha megfelelően megértünk, feltárul a rejtély mögötti történet.

Szerinte ez egy dominóhatáshoz hasonlítható. Athos kifejtette: amint az első darab eldől, az összes többi rendezett sorrendben követi, ami végül a teljes tisztánlátáshoz vezet. Jelenleg annak a pillanatnak a küszöbén állunk, amikor az utolsó dominó is el fog dőlni, és végre fényt derít arra, amit mindenki tudni akart.

Írta a Magyar Hírlap