Egyszerre hat fiatal diák hunyt el tragikus módon

Egyszerre hat fiatal diák hunyt el tragikus módon

Még csak fel sem tudott ocsúdni a gyászból a shropshire-i iskola közössége, amikor újabb sorscsapás érte őket. Nehezen tudtak megbirkózni azzal, hogy pár nap leforgása alatt elveszítették a 18 éves Alfie McCormickot és a 17 éves Ben Worrallt. Most pedig újabb négy tanulótól kell végső búcsút venniük, olvasható a Ripost.hu-n megjelent cikkben.

A 16 éves Jevon Hirst és Harvey Owen, a 17 éves Wilf Fitchett és a 18 éves Hugo Morris holtan került elő egy felfordult autóban. A fiatalok még a hétvégén tűntek el az észak-walesi Snowdoniában tett kirándulásuk során. Egy helyi pap szerint az iskola mélységes gyászba borult.

Ez egy hatalmas, hatosztályos iskola. Volt néhány tragédia az elmúlt hónapokban, és ez megrázó számukra. Két haláleset is történt a közelmúltban, egy motorbaleset és egy öngyilkosság. Ez egy összetartó közösség, és a fiatalok közül sokan négyéves koruk óta együtt járnak iskolába. Ez egy olyan hely, ahol mindenki ismer mindenkit

– nyilatkozta az atya a The Sunnak.

A szemtanúk szerint Jevon, Harvey, Wilf és Hugo nevetgéltek és viccelődtek a tragikus baleset előtti pillanatokban. A haverok iránti tiszteletadás még mindig özönlik, és a tizenévesek meghatódva látogattak el a fiúknak felállított kegyhelyre.

A fiúknak nem volt könnyű. Az élet nem lesz ugyanaz nélkülük. Mindannyiukat ismertem, és a lehető legjobb értelemben vett karakterek voltak, és ezért szerettük őket. Egyedülállóak voltak, olyan módon, amit mindannyian csodáltunk, és büszkék voltunk, hogy a barátainknak nevezhettük őket

– mondta diáktársuk, a 17 éves Flo.

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap