Elstartolt a bécsi könyvvásár

Elstartolt a bécsi könyvvásár

A Buch Wien nemzetközi könyvvásáron idén már 11. alkalommal kap helyet a Donau Lounge programkínálata, amely a Duna-régió országainak legújabb köteteit, köztük magyar írók műveit, illetve ezek frissen németre fordított kiadványait vonultatja fel. A bécsi esemény idén november 12-éig várja az érdeklődőket.

Szerdán kezdődött és vasárnapig tart az idei könyvvásár Bécsben – hangzott el az Osztrák Közszolgálati Rádió (ORF) magyar nyelvű adásában. Mint a műsorból egyebek mellett kiderült, a Buch Wien immár a harmadik legnagyobb szakmai esemény a német nyelvterületen. A látogatókat hat színpadon több mint háromszázötven beszélgetés és előadás várja huszonöt nemzet 439 szerzőjével és szakértőjével.

Az eseményen idén már 11. alkalommal kap helyet a Donau Lounge programkínálata, amely a Duna-régió országainak legújabb köteteit, köztük magyar írók műveit, illetve ezek frissen németre fordított kiadványait vonultatja fel. A magyarországi vendégek programját a Collegium Hungaricum idén a Petőfi Kulturális Ügynökséggel közösen szervezte meg.

Írta a Magyar Hírlap