egy hűtésautomatikai rendszer legnagyobb előnyei

egy hűtésautomatikai rendszer legnagyobb előnyei

Ugyanis egy aprónak tűnő probléma is terebélyesedhet több százezres, milliós kárrá, ha későn vesszük észre.

Erre nyújt megoldást egy modern hűtéstechnikai vezérlés

A légelszívás, a hőfokok optimalizálása vagy az egyenletes páratartalom szabályozása számos iparágban kiemelkedő fontosságú. Egy cukrászda édességeinek, egy hűtőház tartalmának, vagy éppen egy szálloda konyhájának állandóan szüksége van a hűtésre. A Zimankó Kft hűtésautomatizációval segíthet, hogy minden váratlan helyzetre gyorsan reagálhassunk. A meglévő mechanizmusokkal (szellőzőrendszer, fűtés, stb.) is összehangolható, a távolsági vezérlésnek számos, nem elhanyagolható előnye van.

Ezért válhat hasznára a hűtéstechnikai vezérlés

A jelenlegi energiahelyzetben, és a globális felmelegedés kellős közepén az energiafelhasználás hatékonyságára nagyobb hangsúly került, mint valaha. Egy távvezérlésű hűtésautomatikával egyszerre válhat gazdaságosabbá és környezettudatosabbá a működésünk. 

zimanko.hu - 2023 október - LinkMarketing - 3

Emellett az időjárás viszontagságaitól sem kell többé tartanunk: a kinti hőingadozás nem lesz többé hatással a benti klímára. Egy ilyen rendszerrel 1 fokban maximalizálhatjuk a létesítményen belüli hőingadozást. A telephelyen belüli hőérzetet pedig az egyenletes páratartalom biztosításával kiegyenlítettebbé tehetjük.

És akkor még nem is beszéltünk az automatizált rendszer másik, nagy előnyéről: a korlátlan távolsági ellenőrzésről. Az internetes szoftverek segítségével akár emberi beavatkozás nélkül is képes szabályozni a telephely klímáját. Minderre a hibalehetőségekre előre beprogramozott, elvárt reakciók, valamint az előre kalkulált és lemodellezett változások révén képes. 

Ám ha úgy alakul, nemcsak az azonnali beavatkozás lehet a reakciója: figyelmeztetést is tud küldeni. Így semmi sem ér minket majd váratlanul. Viszont nem kell majd minden apróságért az éjszaka közepén berohanni a telephelyre.

Ha tehát az Ön vállalkozása…

…állatokkal, zöldségekkel foglalkozik, vagy bármilyen módon kiemelten fontos szerephez jut a hűtés a vállalkozásában, érdemes egy ilyen rendszerbe beruháznia. A Zimankó Kft kereskedelmi és ipari hűtéstechnika terén egyaránt tapasztalt, megbízható csapata széles körű kivitelezési és karbantartási munkálatokat vállal. 

Szakterületük többek között a klímák, hűtőgépek, a hűtőkamrák és extra mélyhűtők kivitelezése, valamint egyéb, légtechnikai megoldások kialakítása. Minden munkájukat az egyedi megrendelői igények teljes körű figyelembevétele, és azok precíz megvalósítása végzik.

formula.hu