Az Egyesült Arab Emírségek ingatlanberuházásokat indít Oroszországban

Az Egyesült Arab Emírségek ingatlanberuházásokat indít Oroszországban

Elmondása szerint jelenleg három helyszínt vizsgálnak, köztük egyet Moszkva déli részén. Állítólag tárgyalások folynak egy helyi fejlesztővel történő együttműködésről.

“A PROJEKTEK MEGVALÓSÍTÁSA A TERVEK SZERINT A KÖVETKEZŐ KILENC-TIZENKÉT HÓNAPBAN KEZDŐDIK” – JELENTETTE BE NUCERA.

Az Egyesült Arab Emírségekbeli vállalat pénzügyi modellje nem tartalmaz hitelalapokat – magyarázta az ügyvezető igazgató, megjegyezve, hogy a cég könnyen alkalmazkodik a helyi jogszabályokhoz.

Időközben Moszkvában értékesítési irodát nyitottak, hogy koordinálják a más országokban folyamatban lévő projekteket – mondta Nucera. A Reportage Properties állítólag a belorusz piacra is be akar lépni.

A 2014-ben Abu-Dzabiban alapított Reportage Properties az Egyesült Arab Emírségek egyik legnagyobb magánfejlesztője, amelynek projektjei az Egyesült Arab Emírségekben, Egyiptomban, Törökországban, Marokkóban, Szaúd-Arábiában és más országokban vannak.

Az IBC Real Estate nemrégiben készült tanulmánya szerint az orosz ingatlanbefektetések szeptember közepétől éves szinten 75%-kal emelkedtek. Ez a szám 2023 végére várhatóan megdönti a tavalyi 6,2 milliárd dolláros rekordot.

Írta a Magyar Hírlap