A jövőről próbálja meggyőzni Norrist a McLaren

A jövőről próbálja meggyőzni Norrist a McLaren

Az Oscar Piastrival történt szerződéshosszabbítás után Lando Norrisszal is egyeztet már a folytatásról a McLaren: a wokingiak vezére 2025-ig végéig rendelkezik kontraktussal, vagyis még két évig érvényes a megállapodása a mostani szezont követően.

Ennek ellenére a csapatvezetés igyekszik a lehető legtovább magához láncolni Norrist, és Andrea Stella szerint meg kell mutatniuk a pilótának, hogy érdemes bízni az istállóban.

„Egyértelműen beszélgetünk Landóval, méghozzá jó egyeztetéseket tartunk, elégedettek vagyunk azzal, ahogy ezek zajlanak” – idézi a csapatfőnök szavait a Racingnews365.com.

f1-norris-mclaren-2024

„Nyilvánvalóan kifejeztük a szeretetünket emberi értelemben. Csapatként társakra van szükségünk az úton, főleg egy ennyire nehéz úton. De emellett a tényekről is beszélnünk kell, arról, hogy mi az alapja annak, hogy a jövőt illetően nekünk szavazzon valaki bizalmat?” – magyarázta.

„Landóval is ezt csináljunk, próbáljunk bizonyítani a pályára annyira, amennyire csak lehetséges, illetve próbáljuk kialakítani azt az érzést, hogy ez folytatódni fog a következő években is.” 

„Nem akarok kényelmetlen helyzetbe kerülni azért, mert olyan ígérek egy pilótának, amit nem tudok biztosra ígérni. Nem akarom azt a szituációt, hogy a versenyző számon kéri rajtam, hogy mit mondtam és aztán nem az történt. Szóval ezek a beszélgetések a legjobb tudásunk szerinti tényeken alapulnak. Nem kell megvennünk embereket, azt akarjuk, hogy ők szavazzanak nekünk bizalmat azért, mert hisznek a közös útban.”

formula.hu