La Liga: a West Ham United középpályását szemelte ki a Sevilla! – sajtóhír

La Liga: a West Ham United középpályását szemelte ki a Sevilla! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttese a téli átigazolási időszakban szeretné leigazolni a West Ham United középpályását, Pablo Fornalst.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint a Sevilla együttese a téli átigazolási időszakban szeretne erősíteni a középpályáján. Erre a célra a források alapján a West Ham United játékosát, Pablo Fornalst szemelte ki az andalúz klub. A hírek szerint a spanyol futballista is hajlana a váltásra, mivel David Moyes irányítása alatt egyre inkább epizódszereplővé vált a “Kalapácsosoknál”. A transzfer megvalósulását az is elősegítheti, hogy Fornals a szerződése utolsó évébe lépett, így a West Hamnek ezen a télen értékesíteni kell őt, ha pénzt szeretnének látni belőle.

Pablo Fornals 2019 nyarán került a West Ham Unitedhez, akik a Villarreal csapatától szerződtették őt. A klub színeiben azóta 186 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 23 gólig és 19 gólpasszig jutott. Piaci értékét 22 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub