Szoboszlai sztár lehet a tetováló szalonokban

Szoboszlai sztár lehet a tetováló szalonokban

Elképesztő tempóban emelkedik Szoboszlai Dominik népszerűsége. A Liverpool a nyáron szerződtette 70 millió euróért (27,1 milliárd forint) a német RB Leipzigtől a labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, és a 22 éves középpályás remekel, a szurkolóknál ő lett augusztus legjobbja a klubnál. És már van olyan magyar drukker, aki magára tetováltatta a focistát – számolt be a Sportal.

Szurkolói oldalakon mind gyakrabban feltűnnek varratásról készült fotók, a focista népszerűségének növekedését már a budapesti Choco Tattoo nevű szalonban is tapasztalták. Sőt a helynek már visszajáró vendége is van, aki két, a focistával kapcsolatos emléket varratott magára – mesélte a tetoválóművész Hujbert Mátyás. Ő nem Szoboszlai-fan, de munkája révén tapasztalta, mekkora iránta az érdeklődés – írták.

– Az úr igazi fanatikus, gondolom, imádja a játékát – mondta vendégéről Hujbert. – Elsőnek az angol klub címerét rajzoltatta meg, alá pedig Dominik nevét és mezszámát. A lábára került, s olyan 8-10 centi magas lehetett. Ez még a nyáron történt, amikor az angol klubhoz igazolt. Aztán az illető visszajött, amikor Szoboszlai az első gólját szerezte a csapatban. A második alkotás 6-8 centi, és az első tetkó alá került. Ez egy sziluett, amin nincs portré, de jól kivehető, hogy kiről van szó. A felsőtestes rajz mellett pedig ott van a találat dátuma, 2023. 09. 03.

Írta a Magyar Hírlap