„Már csak mi ronthatjuk el” – Marco Rossit imádják a magyar kapitányok

„Már csak mi ronthatjuk el” – Marco Rossit imádják a magyar kapitányok

A Mandiner korábbi magyar kapitányokat szólaltatott meg, akik egytől-egyik el vannak olvadva mind a válogatott játékától, mind Rossi munkájától.

Bozsik Péter szerint fontos Marco Rossi személye is, aki szakmailag rendkívül felkészült, hisznek benne a játékosok, és emberileg is remekül beleilleszkedett a honi közegbe. Szerbia idegenbeli legyőzése után egyértelmű esélyünk van az Eb-részvételre, vezetjük a csoportot, ezt most már csak mi ronthatjuk el.

Csank János szerint az olasz mester nem tud hibázni.

„A magyar válogatott sikerének egyik titka, hogy nekünk most jött össze, hogy a játékosaink többsége ideális korban van, sokan a topbajnokságokban játszanak, emiatt az erőnlétükkel sincs gond. „

Hozzátette: „A szövetségi kapitány remekül illesztette be őket egy rendszerbe, most jó passzban is van a csapat, és cseppet sem mellékesen: amihez Marco Rossi nyúl, arannyá változik! A sikerek miatt remek a hangulat az öltözőben, és ami szintén fontos tényező: a válogatott tagjai nincsenek kiégve, egytől-egyig sikerre éhes futballisták alkotják a keretet, akik a csúcsokat ostromolják.”

Írta a Magyar Hírlap