PL: a Villarreal középpályását szemelte ki az Aston Villa! – sajtóhír

PL: a Villarreal középpályását szemelte ki az Aston Villa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese a Villarreal középpályását, Álex Baenát szemelte ki.

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Nemrég ért véget a nyári átigazolási időszak, de a csapatok többsége már az esetleges téli erősítéseket tervezi. Ez alól az Aston Villa gárdája sem kivétel, a legfrissebb hírek szerint ugyanis Unai Emery szeretne mélyíteni a variációs lehetőségein a középpályán. A spanyol mester legfrissebb kiszemeltje korábbi csapatához köthető, ugyanis a Villarreal játékosát, Álex Baenát szemelte ki. A 22 éves játékost jól ismerheti a rutinos mester, hiszen Baena még az ő irányítása alatt került fel a felnőttek közé, ahol egy év gironai kölcsönt követően az előző szezonban már kulcsfigurájává vált a csapatnak, amit jól mutat a 48 meccsen elért 12 gólja és 6 gólpassza. A hírek szerint a középpályás szerződésében szerepel egy 35 millió eurós kivásárlási záradék, amelyet a birminghami együttes kész lenne kifizetni a téli átigazolási időszakban.

Álex Baena a Villarreal színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 73 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 15 találatot és 14 előkészítést ért el. Szerződése 2028 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub