Al-Ittihad: a Real Betisből érkezik új középhátvéd! – képpel

Al-Ittihad: a Real Betisből érkezik új középhátvéd! – képpel

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a szaúdi bajnoki címvédő Al-Ittihad rövidesen bejelentheti legújabb igazolását, Luiz Felipe személyében.

Miután Szaúd-Arábiában még ma éjfélig nyitva áll az átigazolási piac, a Sergio Ramosról lemaradó Al-Ittihad együttese nem tett le arról, hogy védelmét erősítve, új középhátvédet igazoljon.

A Karim Benzemát, Ngolo Kantét és Fabinhot is foglalkoztató klub úgy tűnik rövidesen hivatalos bejelentést tehet a Real Betis játékosának, Luiz Felipének az átigazolásáról.

A 26 esztendős brazil és olasz állampolgársággal is bíró hátvéd klubváltását illetően minden arra utaló jel szerint az Al-Ittihad egyességre jutott mind a Betisszel, mind Felipe-vel. A felek már az átigazolás utolsó részleteiről egyeztetnek.

A Trasnfermartk adatai alapján 15 millió euróra taksált játékosért minden bizonnyal legalább ekkora összeget fizethet az Al-Ittihad, figyelembe véve, hogy a Laziotól tavaly nyáron a Betishez szerződő játékos 2027-ig szló kontraktussal rendelkezik Sevillában.

Érdekesség, hogy Luiz Felipe klubváltása azok után válhat biztossá, hogy pár napja, szeptember 3-án a Betis trénere, Manuel Pellegrini még nyíltan kijelentette, hogy ‘nem gondolná, hogy a klub elengedné a középhátvédet, már csak azért sem, mert a posztján Pellegrini értelmezése szerint csupán két játékos bevethető’ – Úgy tűnik a vezetőség utóbbit már másképp gondolta (…)

(Borítókép: Photo by Khalid Alhaj/MB Media/Getty Images)

fociclub