PL: Törökországba kerülhet a Tottenham védője! – sajtóhír

PL: Törökországba kerülhet a Tottenham védője! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese mindenben megállapodott a Galatasaray csapatával Davinson Sánchez átigazolását illetően.

(Photo by MB Media/Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolója alapján nem csupán Tanguy Ndombelét szeretné elcsábítani a Tottenham csapatától a Galatasaray együttese. A hírek szerint ugyanis a török klub a Spurs középhátvédjét, Davinson Sánchezt is szeretné a soraiban tudni, és a hivatalos bejelentésre már nem is kell sokat várni. A felek ugyanis Romano értesülései szerint már mindenben megegyeztek az átigazolást illetően, így a Galata különböző bónuszokkal együtt 10-15 millió eurót közötti összeget fog fizetni a védőért, aki a következő 24 órában fog átesni az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, hogy ezt követően aláírja új csapatával a 2027 nyaráig szóló szerződését.

Davinson Sánchez 2017 nyarán került a Tottenham együtteséhez az Ajaxtól 42 millió euró ellenében. A londoni klub színeiben azóta 207 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólig és 1 gólpasszig jutott. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához, piaci értékét pedig 15 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub