La Liga: hazatért a Real Sociedadhoz a Real Madrid létszámfeletti védője! – Hivatalos

La Liga: hazatért a Real Sociedadhoz a Real Madrid létszámfeletti védője! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Real Madridtól Álvaro Odriozolát.

(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Lezárult Álvaro Odriozola Real Madridos karrierje. A 27 éves játékossal kapcsolatban ugyanis az átigazolási időszak véghajrájában született meg a bejelentés, miszerint visszatér nevelőklubjához, a Real Sociedadhoz. Odriozola 2018 nyarán nagy reményekkel igazolt Madridba, akik 32 millió eurót sem sajnáltak érte kifizetni a Sociedadnak. A Realnál viszont sosem tudta magát beverekedni a meghatározó játékosok közé, amit jól mutat, hogy kétszer is kölcsönadták őt, előbb a Bayern Münchennek, majd a Fiorentinának. Ennek fényében nem meglepő, hogy a Real Madrid nem tartott rá igényt, a Sociedad számára pedig nagy fogás lehet a saját nevelésű játékosuk visszatérte, hiszen mindössze 3 millió eurót kellett fizetniük érte.

Álvaro Odriozola a Real Madrid színeiben összesen 49 meccsen kapott lehetőséget, ez idő alatt 3 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. Régi-új csapatánál 2029 nyaráig szóló szerződést írt alá.

fociclub