Inter: már orvosin az Ajax játékosa! – képpel

Inter: már orvosin az Ajax játékosa! – képpel

Minden arra utaló jel szerint olasz bajnokságban szereplő Inter együttese az átigazolási hajrában sem lassít, és megszerzi még Davy Klaassen játékjogát is (…)

(…) A 30 esztendős holland válogatott játékos az olasz futball “transzfer-guruja”, Gianluca Di Marzio szerint már Milánóban tartózkodik, ahol jelenleg is a hivatalos orvosi vizsgálatokon vesz részt, amelyek után véglegesítik szerződését az Internél.

Az Ajaxnál nevelkedő, pályafutása során az Everton és a Werder Bremen együtteseinél is futballozó Klaassen 2020-ben került vissza az amszterdamiakhoz, ahol karrierje egészét tekintve 5 holland bajnoki címet, egy-egy Holland Szuperkupát valamint Holland Kupát nyert, 2016-ben pedig a holland bajnokság legjobb játékosának is megválasztották.

A 41-szeres holland válogatott középpályás összesen 321 találkozón lépett pályára az Ajax felnőtt csapatában (93 gólt és 50 gólpasszt jegyezett – a szerk.).

Fabrizio Romano, kiegészítve kollégája Di Marzio értesüléseit már azt is kész tényként közli, hogy Klaassen ingyen érkezik az Interhez, ahol 2025-ig szóló szerződést ír alá.

fociclub