Elképesztő mémek születtek Biden „közgazdaságtani” előadásából

Elképesztő mémek születtek Biden „közgazdaságtani” előadásából

A Fehér Ház X (Twitter)-oldalára feltöltött pénteki videó szerint Joe Biden egy tábla előtt állva, lekezelően beszélve próbált „meggyőzni”, milyen remekül is muzsikál az inflációtól sújtott amerikai gazdaság. Biden elnök páratlan előadói és prezentációs készséggel óvodásszintű rajzokat kipipálgatva „bizonyítja” be, hogy minden rendben, nincs itt semmi látnivaló.

Objektum doboz

A jelek szerint a kiselőadás nagy sikert aratott az amerikaiak körében – és egyúttal megerősítik az elhangzottakat – a közösségi médiát ugyanis már most elözönlötték azok a mémek, amelyek Biden elnök előadását kritizálják. Ebből mutatunk most be párat:

Volt olyan felhasználó, aki a Biden-program egyes konkrét elemeit kritizálta szatirikusan rámutatva, hogy Joe Biden elnöksége nem szól másról, csak az inkompetens katasztrófaelhárításról (Hawaiin például), a genderpropagandáról és a gazdasági-társadalami hanyatlásról.

Megint mások az elnök háborúpártiságát állították pellengérre, miszerint Biden „gazdasági víziója” kimerül az amerikai adófizetői pénzek eltüntetésében az ukrán fekete lyukban.

Egy másik mém szerint Biden programja nem szól másról, mint a megvesztegetésről ukrán oligarchák által és a politikai ellenfelek – vagyis Donald Trump – elleni koncepciós eljárásokban.

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap