Bundesliga: a Mönchengladbach kölcsönvette az Union Berlin csatárát! – hivatalos

Bundesliga: a Mönchengladbach kölcsönvette az Union Berlin csatárát! – hivatalos

A Borussia Mönchengladbach hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy kölcsönvette az Union Berlin amerikai válogatott csatárát, Jordan Siebatcheu-t…

(Photo by Maja Hitij/Getty Images)

A Borussia Mönchengladbach hivatalos közleményében tudatta, hogy a 2023/2024-es idényre kölcsönbe érkezik az Union Berlin csatára, Jordan Siebatcheu. A megállapodás egyébként magába foglal egy vételi opciót is, tehát a Gladbachnak lehetősége van végleg megszerezni az amerikai válogatott futballista játékjogát. 

Jordan Siebatcheu-t 2022 nyarán igazolta le az Union Berlin a Young Boystól. A német együttes színeiben remekül kezdett, hiszen rögtön az első bajnokiján gólt szerzett a Hertha ellen, majd két fordulóval később az RB Leipziggel szemben is remekelt. A jó lendület gyorsan megszakadt, a szezon második felében többnyire már csak csereként számított rá Urs Fischer. Az Unionban 44 tétmérkőzésen lépett pályára, melyeken 5 találatig és 3 gólpasszig jutott. Az említett csapatok mellett korábban megfordult a Rennes-ben és a Reims-ben is. 

fociclub