Élet+Stílus: Kovács Patrícia is szerepelni fog A mi kis falunkban, új párjáról is beszélt

Élet+Stílus: Kovács Patrícia is szerepelni fog A mi kis falunkban, új párjáról is beszélt

Azt mondta, megérti, hogy elsőre mindenkinek a nagy korkülönbség jut eszébe fiatalabb barátja kapcsán, de a szerelemnek „se kora, se neme nincs”.

Bekerültem A mi kis falunkba. Eddig ez a sorozat engem elkerült, de elképesztő belépni egy ilyen őrületbe, ami már nyolcadik évada tart, mert tényleg az egész ország imádja

– mondta a Nők Lapjának adott interjújában Kovács Patrícia. A szerepéről egyelőre még nem sokat árult el, csak annyit, hogy „ellentmondásos alak, aki nem éppen arról híres, hogy jó ízlése lenne”, és hogy várhatóan először utálni fogják a nézők.

A színész beszélt arról is, hogy bár Eszenyi Enikő igazgatása alatt felmondott a Vígszínházban, most újra társulati tag lett a körúti színházban. A visszatérésről azt mondja, olyan érzés volt, mint hazatérni. „Nagyon szerettem vígszínházi színésznő lenni, és azt gondoltam, soha nem fogok elmenni. De aztán olyan helyzet alakult ki, hogy azt éreztem, megfulladok.” Rudolf Péter hívására viszont örömmel tért vissza a színházba. „Szeretem a társulatunkat, és azt, hogy a vezetésünk megközelíthető, nincs félelem és stressz.”

A stresszről és a művészek „szétszedéséről” azt is elmondta: „Nem hiszek az efféle önsorsrontásban. Én is sokáig azt gondoltam, hogy csak így lehet működni. Nem hiszek a »teher alatt nő a pálma« elméletben sem a gyereknevelésben, sem a szakmámban.

Alkotni szerintem csak támogató és megtartó közegben lehet.

A Nők Lapja arról is kérdezte Kovács Patríciát, miért döntött úgy, hogy az Instagramon „felvállalja” új kapcsolatát, a nála 15 évvel fiatalabb Medveczky Balázs színészt. Azt mondta, korábban nem szeretett a magánéletéről beszélni, mert válása után „nem alakultak jól” az erről a témáról szóló cikkek, ezért húzott egy vonalat, de most már nem akartak tovább „bujkálni” Medveczkyvel.

A korkülönbségről azt mondta: „Értem, hogy mindenkinek ez jut egyből az eszébe. De közben meg annyi történt csak, hogy van két ember, aki kapcsolódott. És igen, van köztük korkülönbség. Na bumm. (…)

Se neme, se kora nincs a szerelemnek. Az vagy van, vagy nincs.

HVG