Premier League: a Leicester City kulcsemberét szerződteti a Nottingham! – sajtóhír

Premier League: a Leicester City kulcsemberét szerződteti a Nottingham! – sajtóhír

Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Nottingham Forest csapatánál folytathatja pályafutását a Leicester City kulcsembere, Wilfred Ndidi.

A 26 esztendős nigériai válogatott játékost még egy évig köti szerződés a Premier League-től búcsúzó korábbi bajnokhoz, amelynek idén nyáron mutatkozik esélye arra, hogy egy komolyabb összeget kasszírozzon a 25 millió euróra taksált (forrás: Transfermakrt) védekező középpályásért.

A beszámolók szerint Ndidi könnyen elképzelhető, hogy hamarosan visszatér majd a Premier League-be, ahonnan a Nottingham Forest együttesével már mindenben megegyezett a személyes feltételeket illetően az átigazolásról. A továbbiakban a két klub közötti egyeztetéseken múlik a klubváltás.

A hírek szerint a Leicester hajlik kulcsembere elengedésére, aki szívesen játszana egy osztállyal feljebb, ugyanakkor egy komolyabb összeget szeretni kapni Ndidiért.

Az egy évvel ezelőtti transzfer-ablakhoz képest lassan kezdő, ám mostanra is szépen “beinduló” Nottingham az idei nyáron Anthony Elanga, Chris Wood, Matt Turner, Ola Aina, Andrey Santos, Gonzalo Montiel játékjogát szerezte meg vagy kölcsön, vagy végleg.

fociclub