Élet+Stílus: Demcsák Zsuzsa polgármester-választásra készíti fel műsorvezető társát, Gáspár Zsoltot

Élet+Stílus: Demcsák Zsuzsa polgármester-választásra készíti fel műsorvezető társát, Gáspár Zsoltot

A Farm VIP műsorvezetője, Gáspár Zsolt Nógrádmegyerben indul jövőre az önkormányzati választásokon. Kommunikációs tanácsadójának kollégáját, Demcsák Zsuzsát választotta.

Gáspár Zsolt idén a nagy károkat okozó nógrádmegyeri villámárvíz után határozta el, hogy újra megpályázza Nógrádmegyer polgármesteri székét, és jövőre független jelölként elindul az önkormányzati választáson.

A kampányra való felkészülésben kollégája és barátja, Demcsák Zsuzsa segíti majd őt kommunikációs tanácsokkal. A Blikknek Demcsák Zsuzsa elmondta, hogy Gáspár tájszólása és habitusa az egyéniségéhez tartozik, éppen ezek miatt szeretik őt az emberek, ezért beszédstílusán nem szeretne változtatni, csupán abban segítene, a leendő jelölt miként tartson meg úgy egy beszédet, hogy azzal megfogja a közönséget, és hogy minél szélesebb rétegekhez jusson el a mondanivalója.

Gáspár Zsolt a Farm VIP című TV2-ős műsor vezetője Demcsák mellett. Korábban mellékszereplőként tűnt fel testvére, Gáspár Győző műsorában, majd pedig szerepelt az Ázsia Expressz című valóság show-ban is.

HVG