Tehetséges védővel erősített az AC Milan – HIVATALOS

Tehetséges védővel erősített az AC Milan – HIVATALOS

Az elmúlt napok sikeres tárgyalásait követően az AC Milan a kedd esti órákban megerősítette a kiszemelt argentin hátvéd szerződtetését…

Az AC Milan együttese leigazolta az argentin Platense tehetséges védőjét, Marco Pellegrinót, akivel 2028-ig érvényes szerződést kötöttek

A 21 éves középhátvéd a Calamares saját nevelésű játékosa, mindössze 2023-ban debütált az első csapatban, ahol a Liga Profesional elmúlt kiírásában 17 pályára lépést vállalt, egy gólt szerzett a Gimnasia La Plata ellen. Az olasz felmenőkkel is rendelkező Pellegrino megbízható teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet és több európai csapat is szívesen látta volna soraiban.

A kiszivárgott híresztelések szerint a Rossoneri 3,5+2 millió eurós összeget fizet a játékosért.

A Milan már a kilencedik új igazolását hajtotta végre a nyári átigazolási időszakban Samuel Chukwueze, Christian Pulisic, Yunus Musah, Tijjani Reijnders, Ruben Loftus-Cheek, Noah Okafor, Luka Romero és Marco Sportiello megszerzése után.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub