Serie A: végleg elengedte osztrák válogatott védőjét az Inter! – hivatalos

Serie A: végleg elengedte osztrák válogatott védőjét az Inter! – hivatalos

Az Internazionale hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy ezúttal végleg elengedte osztrák válogatott védőjét, nevezetesen Valentino Lazarót. Ugyan csapatot váltott, viszont bajnokságot nem, hiszen a Torino színeiben folytatja pályafutását, ahol már az előző idényben kölcsönben futballozott…

(Photo by Francesco Scaccianoce – Inter/Inter via Getty Images)

A Torino hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy szerződtette az Internazionale osztrák válogatott védőjét, Valentino Lazarót. Ahogy már említettük, az előző szezont neves klub színeiben töltötte, a torinói alakulat 2027 nyaráig szóló szerződést kötött vele, illetve 4 millió eurót fizetett érte, valamint a jövőbeli értékesítése esetén az adott összeg 10%-a az Intert fogja illetni. 

Valentino Lazarót 2019 nyarán a Herthától igazolta le az Inter, azonban röpke fél évet követően rendre kölcsönadta. A 2019/2020-as idény második felében a Newcastle-nél játszott, majd később megjárta a Mönchengladbacht illetve a Benficát is a Torino mellett. Lazaro a 2023/2024-es szezonban 23 bajnokin lépett pályára a torinói együttesben, a kiírás második nagy részét ki kellett hagynia sérülés miatt.

fociclub