A Wolves középpályása felé fordult a Manchester City – sajtóhír

A Wolves középpályása felé fordult a Manchester City – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol bajnoki címvédő Manchester City a Wolverhampton Wanderers csapatából erősítené meg a középpályáját.

(Photo by Jack Thomas – WWFC/Wolves via Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Manchester City még a nyári átigazolási időszak zárása előtt még leigazolhatja Matheus Nunest a Wolverhampton Wandererstől.

A City a középpályán szeretne erősíteni, miután a West Ham United játékosának, Lucas Paquetának a megszerzésére tett erőfeszítéseiket kisiklatta az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) vizsgálata a lehetséges fogadási csalások miatt. Az angol szövetség azzal vádolja a brazil játékost, hogy megszegte a fogadásokra vonatkozó szabályokat.

Kevin De Bruyne elvesztése miatt is megfogyatkozott a City. A belga játékoson combizomsérülés miatt műtétet kellett végrehajtani, ami miatt akár négy hónapig is harcképtelen lehet.  A City több jelöltet is fontolgat a poszt betöltésre, és közülük a portugál válogatott Nunes lehet a legesélyesebb.

A 24 éves középpályás tavaly nyáron a Sporting Lisszabontól érkezett a Wolveshoz, ötéves szerződéssel, amelyhez egy hatodik évre szóló opció is jár. Eddig 41 mérkőzésen lépett pályára a Farkasoknál, akik valószínűleg nem örülnek a City érdeklődésének ilyen közel a nyári átigazolási időszak zárásához. A Wolves pénzügyi helyzete azonban megnehezítheti, hogy ellenálljon a Nunesért tett ajánlatoknak, különösen akkor, ha az eladása több területen is forrást biztosítana a csapat megerősítésére.

fociclub