Hosszabbított fiatal tehetségeivel a Puskás Akadémia – HIVATALOS

Hosszabbított fiatal tehetségeivel a Puskás Akadémia – HIVATALOS

A Puskás Akadémia a hétfői napon számolt be róla, hogy a csapat két fiatal játékosa meghosszabbította szerződését az együttessel…

 

A Puskás Akadémia hivatalos oldalán tette közzé, hogy a 20 éves Ominger Gergő 2026-ig, a 18 éves Dusinszki Szabolcs pedig 2027-ig szerződést hosszabbított a csapattal.

Ominger 2017-ben Győrből érkezett a Puskás Akadémiára, és korosztályos csapatok után 2021. április 30-án mutatkozott be az NB I-ben, majd a következő két idényt Csákváron töltötte kölcsönben, ahol közel ötven NB II-es bajnokin szerepelt. A 20 éves középpályás az idei szezonban újra az első csapatot erősíti, az Újpest elleni hazai meccsen csereként pályára is lépett.

A székelyudvarhelyi születésű Dusinszki 2021 nyarán került Felcsútra Csíkszeredáról. Ezalatt szerepelt az U17-es és az U19-es alakulatnál, illetve NB III-as együttesben is pályára lépett, mielőtt 2023. február 3-án bemutatkozott az első csapatban a Vasas elleni hazai bajnokin. Azóta még egy bajnokin szerepelt és jelenleg is az első kerettel készül.

fociclub