Újabb középpályás választotta a Chelsea-t a Liverpool helyett – sajtóhír

Újabb középpályás választotta a Chelsea-t a Liverpool helyett – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol másodosztályban (Championship) szereplő Southampton középpályása, Romeo Lavia a Chelsea-be szeretne igazolni. 

(Photo by George Wood/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Southampton játékosa, Romeo Lavia a Liverpool helyett inkább a Chelsea mellett döntött a karrierjét illetően.  A 19 éves játékos várhatóan 50 millió font körüli összegért válthat klubot, amelyhez még bónuszok is társulhatnak.

A belga válogatott játékost a Liverpool szerette volna egész nyáron megszerezni, de Kloppék elfogadják a döntését, hogy inkább a londoniakat választja. A Chelsea ma jelentette be, hogy a Lavia posztjára már leigazolta Moises Caicedót a Brightonból, ráadásul rekordösszegű 115 millió fontért. Az ecuadori játékost szintén le akarta igazolni a Liverpool, de itt is csak falakba ütköztek.

A Liverpool és a Chelsea is tett korábbi ajánlatot a nyáron Laviáért, aki a Southampton első két mérkőzésén nem lépett pályára a 2023/24-es Championship szezonban. Jürgen Klopp Fabinho potenciális helyetteseként szerette volna a csapatba hozni, miután a brazil válogatott játékos nemrég a szaúdi profi ligában szereplő Al-Ittihadhoz igazolt.

A Chelsea és a Liverpool 1-1-es döntetlent ért el vasárnap a Stamford Bridge-en a Premier League-szezonuk első mérkőzésén.

fociclub