Az Ajax húzónevére csapna le a West Ham – sajtóhír

Az Ajax húzónevére csapna le a West Ham – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések értelmében a West Ham is harcba szállt Mohammed Kudus játékjogáért, akit könnyen meggyőzhet a londoni klub nagylelkű ajánlata…

(Photo by Pim Waslander/Soccrates Images/Getty Images)

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano beszámolója szerint immár a West Ham is ajánlatot tett az Ajax 23 éves húzóneve számára, így Mohammed Kudus hajlik arra, hogy Brighton helyett inkább Londonba tegye át a székhelyét.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Kudus csak akkor hajlandó csatlakozni a Brighton and Hove Albion együtteséhez, amennyiben a Sirályok egy olcsó kivásárlási árral ruházzák fel őt a szerződésében, azonban ez a kikötés kifejezetten nem tetszik a klub fejeseinek, hiszen úgy vélik, hogy a játékos csak az önös érdekeit nézi és dobbantóként használná a Premier League meglepetéscsapatát.

A West Ham mindeközben hajlandó lenne meghunyászkodni Kudus akarata felett, ráadásul a játékos leendő fizetésének összegére is rálicitáltak, így az Ajax húzóneve könnyen Londonban találhatja magát az átigazolási szezon végére.

Kudus az előző szezon folyamán 42 mérkőzésen lépett pályára, ez alatt pedig 18 góllal és 7 gólpasszal segítette az Ajax együttesét.

fociclub