A Newcastle mindenképp szeretne balhátvédet igazolni a nyáron, és már van is két jelöltje a posztra – sajtóhír

A Newcastle mindenképp szeretne balhátvédet igazolni a nyáron, és már van is két jelöltje a posztra – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Newcastle United csapata két szélső védőt is kinézett magának az angol bajnokságból, ám csak az egyiket szeretné leigazolni. 

 (Photo by Jason Allen/ISI Photos/Getty Images)

Az angol The Telegraph információi szerint a Newcastle United még az átigazolási időszak zárása előtt szeretne elhozni egy balhátvédet kölcsönben. Két jelöltje is van: az egyikük a Chelsea játékosa, Marc Cucurrella, a másikuk pedig az Arsenal védője, Kieran Tierney lenne. Azonban csak az egyikük érkezik majd, de a Newcastle úgy gondolja, mindketten szívesen váltanának, és remélik, hogy legalább az egyik klubbal sikerül áttörést elérniük.

Mindkét játékos esetében a kölcsönszerződés tartalmazna egy vásárlási opciót, amellyel a szezon végén végleg leigazolhatnák őket. Mindemellett a klub hajlandó lenne fedezni a játékos bérköltségét is, de korábban nehezen tudtak megegyezni olyan klubokkal, amelyek most a Bajnokok Ligája-helyekért folytatott harcban riválisának tekintik őket.

Az Arsenal és a Chelsea is szívesen megválna a játékosoktól a hírek szerint. Tierney-nek több játékpercre lenne szüksége, mivel jelenleg nem ő az első számú balhátvéd az Ágyúsoknál, Cucurella pedig úgy tűnik szintén kevesebb lehetőséget fog kapni idén. A Chelsea-nek ráadásul még mindig meg kell szabadulnia néhány játékostól, különösen, ha sikerül leigazolniuk 115 millióért Moises Caiscedót. 

A hírek szerint a Newcastle hasonló módon a jobboldalt is megerősítené a védelemben, azonban arra a posztra nem találtak eddig megfelelő opciót a piacon.

fociclub